dinsdag 20 april 2010

Culebra

Toen we vanochtend na anderhalf uur het veer afstapten op het kleine eiland Culebra hadden we ons eerlijk gezegd het liefst omgedraaid. Het regende, er zaten alleen van die dagjesmensen op het veer We waren op zoek naar het echte oude Caribisch gevoel en dat zou hier hier te vinden zijn. Het duurde een uurtje of twee voordat het echt begon in te zinken... De mee gekomen Japanners kochten een ijsje en maakten wat foto's en stapten weer op het veer terug. De Amerikaanse kids werden afgevoerd met een busje naar Flamenco Beach. En daarna?

De iritante kids in de locale bakkerij waren echt de schoolkinderen in hun middagpauze. De wat grijze, potteus uitziende dame die zat te internetten in de bakkerij (!) bleek even later de eigenaresse van de coolste waterbar die je ooit gezien hebt... en zo ging het door. 
Ons Hotelletje is bewoont door ons en een amerikaanse dame en verder niemand... en ons hotel is dat blauwe geval links op de foto hieronder! We hebben alle ruimte en mogen zelfs gebruik maken van de keuken! Ben zelfs even op de boot van de eigenaresse geklommen om deze pano te maken....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten