vrijdag 16 april 2010

Rincon - What's up dude?

Even een korte update van de afgelopen dagen. Eergisteren zijn we vertrokken uit de jungle. We weten nu waarom het een regenwoud is, omdat het dus veel regent! Maar zoveel regen hadden ze zelfs hier niet zo vaak gezien!



Gelukkig klaarde het af en toe op en toe we eindelijk aan de west-kust aankwamen kwam zelfs af en toe de zon erdoor!
Onze eerste stop was Playa Crash Boat. Een klein strandje waar de locale vissers hun sloepjes in de meest bonte kleuren verven. Daarna door naar Rincon...
Rincon is een klein onoogelijk dorpje op het punt waar de atlantische oceaan over gaat in de Caribische zee, echter het zuidelijk deel, Punta Barrio is nog echt zoals vroeger. De koeien staan hier te grazen in de heuvels terwijl de kleurrijke huisjes er allemaal schattig uit zien. We hebben een prachtige kamer (de honeymoon suitte) boven de Tamboo bar. Een café dat in 2007 de prijs gewonnen heeft als beste bar in de USA van Esquire! Op de foto hier onder zie je nog net de zonnewering van ons appartementje boven de bar uitsteken. Het uitzicht is dan ook adembenemend!


Tja, en die zonsondergangen hier... WAANZINNIG! Maar het worden vaak zo'n cliché plaatjes... vandaar dat ik een cocosnoot in de branding ben gaan achtervolgen met mijn camera! Van de tig foto's zijn er natuurlijk wel maar een paar gelukt.... maar je krijgt er wel een ultiem pina colada gevoel van.

PS. Caro vindt de bar wel heel erg leuk, ze heeft inmiddels 5 cocktails op en ze brult luidkeels mee met Coldplay. (och net draaiden ze slappe reggae...)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten