zaterdag 17 april 2010

Mary Lee's by the Sea

Vandaag hebben we de Noord-west kust van Puerto Rico verlaten en zijn in anderhalf uur naar de Caribische zee in het zuiden gereden. Puerto Rico is iets kleiner dan Limburg en Brabant samen, maar het is ongelofelijk hoe het landschap kan verschillen. Enkele dagen geleden zaten we in het regenwoud en het Karstgebergte, daarna aan een tropisch palmenstrand en nu dan in een woestijnachtig gebied met cactussen en magrovebossen aan het water.

We hebben hier een huisje aan een baai gehuurd waar we twee dagen blijven. Zie het filmpje hieronder van Mary Lee's by the Sea (zo heet het huisje in Guanico)!
Op de weg naar Guanica hebben we nog een korte tussenstop gemaakt in San German, een klein verslapen bergdorpje, een van de oudste nederzettingen op Puerto Rico. 


Aangezien we nu aan de zuidkant van het eiland zitten zijn de zonsondergangen een stuk minder spectaculair. Vandaar dat we jullie die van gisteravond niet willen onthouden! Voor het volle effect moet je er even op klikken om de foto beeldvullend te zien:


1 opmerking:

  1. Dag Caro&Arny,(en dag Pelikaan)

    Wat een leuk huisje hebben jullie daar! De zonsondergang
    was inderdaad ongelooflijk mooi!!! Hoe is het met je auw
    kut auw verbrande harses?
    En nee ben jullie niet vergeten met de Record Store Day!!
    Heb je SUBPOP 20 Nostalgia fest,helaas hadden ze de EP
    van de Queens niet geleverd gekregen!
    Nou geniet van de cocktails en we lezen wel wat jullie
    nog allemaal tegenkomen en zien!!

    Groetjes Evert&Susan

    BeantwoordenVerwijderen