vrijdag 23 april 2010

Culebra - Vieques

Gisteren met een klein vliegtuigje naar Vieques, het grotere zustereiland van Culebra gevlogen. De vlucht duurde maar een kwartiertje maar doordat het zo'n klein toestel was, was het best spannend. Het uitzicht over de eilanden was in elk geval schitterend.
Op het vliegveldje werden we opgewacht door Mimi bij wie we een huisje voor de komende dagen gehuurd hebben. Haar man Joe, is een enorme muziekliefhebber, met een gigantische platencollectie. Vooral met obscuur jaren 60 garagepunk. Hij was dan ook verbaasd dat wij de meeste van de bands kenden. Het werd een zeer gezellig avondje.

Vandaag hebben we het rustig aan gedaan. Arny voelde zich niet lekker en kon de hitte vandaag niet hebben. Bovendien regende het bijna de hele dag. Jammer, want op Vieques zijn er ook prachtige verlaten stranden te vinden. Hopelijk hebben we morgen meer geluk. We hebben van Mimi en Joe een oude aftandse Suzuki 4WD gehuurd. Een wrak, de ramen kunnen niet meer open, het halve binnenwerk hangt er uit. Maar het autootje rijd nog perfect en het kost maar een paar dollar...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten