woensdag 14 april 2010

Utuado - Casa Grande Mountain Resort , dag 2

We zitten heerlijk te eten op de veranda van ons resortje. We zijn nog steeds de enigste gasten. Al zou vanavond nog een koppeltje komen. Het regent pijpenstelen, maar vandaag was het grotendeels droog en snikheet.

We hadden een vol dagje gepland, maar door de dreigende regen vielen er meteen twee af. Een bezoek aan de Karst grotten (die zijn dicht bij dreiging van regen) en een flinke hike door een nabij gelegen National park. Daarom maar via achteraf weggetjes (vaak te smal voor één auto, dus toen we een tegenligger tegen kwamen hadden we een probleem, twee wielen hingen over een afgrond!) naar het Aricibo Observatorio. Dit is de grootste radiotelescoop ter wereld en fungeerde o.a. als locatie in films als Contact en een James Bond film. 


 
De natuur is hier echt waanzinnig mooi en iedere avond worden we in slaap gezongen door een symphonie van fluitende (!) boomkikkers, Coqui genaamd. En dan zullen we maar zwijgen over de prachtige planten die hier overal in bloei staan... en plaatjes zeggen meer dan woorden:







 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten